Kranio Sakral Terapi har sine rødder i osteopati, en alternativ medicinsk tilgang udviklet i det 19. århundrede af Andrew Taylor Still. Osteopati fokuserer på at forbedre kroppens funktion gennem manipulation af muskler, led og væv. Kranio Sakral terapi er en specifik gren af osteopati, der koncentrerer sig om bevægelsen i kraniet (kranio) og korsbenet (sakral), og hvordan denne bevægelse kan påvirke resten af kroppen. Book en behandling hos mig, og lad mig vise hvordan terapien kan bringe glæde ind i din hverdag.

Kontakt mig enten ved at klikke på knappen her eller udfyld formularen

Få en Kranio Sakral behandling og slip af med dine smerter

Behandlingsformen kranio sakral terapi blev yderligere udviklet af den osteopatiske læge William Sutherland i begyndelsen af det 20. århundrede. Han troede, at knoglerne i kraniet havde en lille grad af bevægelse, og at denne bevægelse var afgørende for sundhed og trivsel. Gennem årene er kranio sakral terapi blevet anerkendt som en selvstændig terapeutisk tilgang, hvor udøvere hævder, at det kan lindre smerter, forbedre nervesystemets funktion og fremme generel sundhed. Der er mange eksempler på hvordan kranio sakral kan afhjælpe, men især disse personer kan have god gavn af behandlingen:

Denne behandlingsform er især god til personer med kroniske smerte

Nogle mennesker søger kranio sakral terapi som et supplement eller alternativ til traditionel smertelindring for kroniske smerter, såsom rygsmerter, hovedpine eller fibromyalgi, men også folk med neurologiske symptomser kan kigge ind i denne behandlingsform. 

 

Ved kranio sakral terapi arbejdes med nervesystemet, hvorfor især stressede eller angstfyldte individer, mener at terapien have en afslappende virkning og vælger det for at fremme afslapning, trivsel og søvnkvalitet.

Nogle gravide kvinder søger terapien som en måde at lindre smerter, stress eller ubehag under graviditeten, og hvis din baby har problemer med maven eller andet, så er dette måske også løsningen for jer.